luni, 16 februarie 2015




Câteva din filmele vãzute anul acesta sunt bune: ‘Moon of the Wolf’, ‘Ghosts of Hanley House’, ‘The Trap’ (de Howard Bretherton; Anne Nagel are un rol secundar), mai mult decât numai divertisment,
‘The Trap’ e o comedie poliţistã clasicã, în accepţia cã interesul se îndreaptã cãtre mobiluri, cãtre motivele umane, nu, ca în celelalte filme cu Chan, cãtre tehnologii; aici, intriga poliţistã e realã, cu toate cã limitatã. Toler era foarte bolnav, când a fãcut acest film scris de o scenaristã. Împrejurãrile biografice ale protagonistului erau sfâşietoare, acest film înseamnã un gest de o delicateţe rafinatã din partea celorlalţi.

Trei filme cu Veda Ann Borg (un Monogram, de Sekely, un film de aventuri, de Seeley, un alt Monogram, de Beaudine), Moreland într-un film de Sekely (acelaşi în care e şi Veda).

Hillary Brooke e frumoasã, dar Abbott şi Costello mi-au plãcut mai puţin decât în urmã cu 62 de l. (când am vãzut comedia cu vrejul de fasole, care poate chiar e mai bunã), iar menajeria a fost mai sãracã decât pe generice (numai crocodili, lei, maimuţe, şi urangutanul imens).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu